Hieronder stellen wij ons aan u voor.

________________________________________________________________________________________

Anton de Boer:

Ik ben geboren op 11 juni 1955 in Staphorst. Op 5 jarige leeftijd ben in Opende ( Gr.) komen wonen. Daar heb ik mijn jeugd doorgebracht. In 1987 ben ik in Drachten komen wonen. Ik ben getrouwd met Anja Bolt en we hebben 2 kinderen. Ik was werkzaam als leraar in het basisonderwijs en ben op 11 oktober 2021 met pensioen gegaan. Ik ben al meerdere jaren voorzitter van Stichting Verkeerstuin in Drachten. Verder die ik vrijwilligerswerk bij Zuidoost Zorg en bij de Laatste Eer . In mijn vrije tijd mag ik o.a. graag wandelen en joggen, klussen, koken. Het Oranje Comité zie ik als een commissie die moet blijven bestaan en uitdragen de verbondenheid met Oranje en het Koningshuis.

________________________________________________________________________________________

 

Wilma Bosma:

Ik ben Wilma Bosma en ik ben 49 jaar, een echte Drachtster, getrouwd en heb drie geweldige dochters. In het dagelijks leven ben ik docent op MBO ROC De Friese Poort in Leeuwarden en geef ik bovendien al 30 jaar gym- en turnlessen bij RSO in Oudega. Altijd veel vrijwilligerswerk gedaan voor de sport en ook hiervoor veel georganiseerd. In mijn vrije tijd zit ik graag achter de naaimachine of ben creatief bezig. Ook houd ik van koken. Het lijkt mij leuk om iets voor het Oranje Comité te kunnen betekenen en mooie activiteiten te mogen organiseren.

_________________________________________________________________________________________

Peter de Jong:

Geboren op 10 juni 1970 en woonachtig in ons prachtige Drachten. Vader van twee kinderen. Jaren eigenaar geweest van bakkerij Appie de Jong. Nu werkzaam als conciërge op Landal Greenpark. Daarnaast ben ik exploitant van foodtrucks. In de toekomst zou ik graag mij echt gaan focussen op de horeca en weer een eigen zaak willen gaan openen. Ik vind het belangrijk dat nationale feestdagen in ere moeten worden gehouden. De nationale feestdagen moeten uitbundig gevierd kunnen worden en ook gedenken dat we dit allemaal kunnen en mogen doen. Dus 4 en 5 mei zijn erg belangrijk voor mij. Dat zijn de voornaamste redenen dat ik nogmaals bestuurslid ben geworden van het Oranje Comité.

__________________________________________________________________________________________

Wibo Koehoorn:

Geboren en getogen in Drachten , al meer dan 50 jaar actief tussen de fietsen. Zaak over genomen van vader in 1989. Ook aantal jaren actief geweest voor ondernemers vereniging  H&I  in de activiteiten commissie. Ook 9 jaar mij ingezet als bestuurslid voor de BOVAG afdeling tweewielers.  Nu straat-coördinator  Houtlaan/ centrumondernemers. Voel mij veel betrokken met het centrum qua activiteiten. Getrouwd ,kinderen en kleinkinderen. Hobby’s volièrevogels, muziek en eten koken.