Koningsdag 2022 in Drachten groot succes

Koningsdag werd gevierd met groot succes in Drachten. Na twee jaar “Woningsdag” mochten we weer los.
Er was een zeer geslaagde vrijmarkt, waar kleine ondernemers hun twee jaar lang opgespaarde inboedel konden verkopen. Daarnaast was er volop goede muziek te beluisteren, die men goed kon waarderen. Wat prachtig om te zien hoe de bands en muzikanten genoten van het optreden.
Daarnaast mochten wij onze 100 jarig bestaan vieren in klein gezelschap van oud-bestuursleden en genodigden. We zien het als een voorrecht om nog vele jaren door te mogen gaan als Oranje Comité Drachten. Mocht u nog ideeën, op- of aanmerkingen hebben voor ons Koningsdag, dan kunt u dit doormailen naar info@oranjecomitedrachten.nl.

Wij zien u graag volgend jaar terug!
Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *