Koningsdag 2020 komt te vervallen

PERSBERICHT

Vanwege de aangescherpte overheidsmaatregelen tegen het coronavirus heeft Oranje Comité Drachten vandaag aangegeven dat het onmogelijk is Koningsdag voor dit jaar in Drachten te organiseren. Momenteel zijn we druk bezig met de gecontracteerde muziekbands, straatmuzikanten, shantykoor te overleggen. Maar ook de invulling van het Raadhuisplein met kinderkermis, marktkramen en food-plein komt geheel te vervallen. Met de redactionele invulling van onze ‘Oranjekrant’ die altijd medio april uitkomt waren we inmiddels in een afrondende fase.

Er is door ons als vrijwilligers veel georganiseerd en wij zijn trots dat wij Koningsdag in Drachten kunnen organiseren. De draaiboeken voor 2020 zijn geheel klaar en wij nemen deze mee om Koningsdag 2021 te organiseren. Met al die muziekbands, straat-muzikanten, Food-trucks en iedereen waar we dit jaar op konden rekenen gaan we in overleg en proberen deze zoveel als mogelijk op Koningsdag 2021 weer in Drachten te laten deelnemen.

Voor de komende periode adviseren wij iedereen om zich aan de door de overheid vastgestelde richtlijnen te houden en wensen dat we allemaal gezond door deze toch wel bizarre periode komen. Graag tot Koningsdag 27 april 2021 in Drachten.

Met vriendelijke groet,

Oranje Comité Drachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *