Gedecoreerden 2019 van Drachten

Dit jaar had Drachten de eer om negen mensen te onderscheiden met een lintje. De gedecoreerden werden gehuldigd door middel van een ceremonie op het gemeentehuis te Drachten. Burgemeester Jan Rijpstra kon vandaag de gedecoreerden toespreken dat het Zijne Koninklijke Hoogheid had behaagd wat de negen inwoners van Drachten voor de samenleving heeft gedaan in alle jaren.

De gedecoreerden van 2019 zijn: Tiny Derks (72), Ees Popma (65), Jeltje Berends-Bremer (75), IJsbrand Dijkstra (83), Lolkje de Vegt-Veenstra (80), Lucas Dries (55), Trijntje Brinkmann-Stelpstra (80), Anita Tolman-van der Molen (56) en Sietske Veld-Veenstra (76).

Wij, van het Oranje Comité Drachten feliciteren de gedecoreerden met hun welverdiende beloning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *